Saturday, May 2, 2009

Dalam otak ada sarang Spiderman.

masya-Allah. sudah lama blog ni terbiar tanpa entri baru. Apa-apa pun trimas kepada peng-entri terakhir yakni encik Fariziskan kerna sudi memerah tenaga membuang sarang Spiderman di minda beliau.
Aku - walaupun founder blog ni, tapi aku lebih suka serahkan tugas-tugas mengkritik ni kepada orang yang lebih kritis. maka aku memilih untuk tak menyumbang. hehe~
ada sorang ahli KPB mencadangkan pada aku untuk mendaftar kelab ni di satusuara.com. tapi bila aku tengok web tu, kelab2 yang berdaftar kebanyakannya kelab2 yang dah establish, yang dah diiktiraf, macam kelab silat lah, kelab aktiviti lasak lah...maka aku terus off webpage tersebut. aku berfikir dan berfikir dan berfikir....
patut ke aku daftar KPB di situ?? (tulisan ala2 malu nak muncul)
sila beri pandangan dan pendapat ya!
p/s: dan setujukah korang kalau aku wat undian utk lantik presiden KPB ni?

7 bintang:

tulipbiru said...

ala, smua club pn b'mula dr ZeRo yan..
ap slh nya kita try uTk KPB lak ;p

fariziskan said...

setuju didaftarkan!

MeGa said...

aku review kurg 2 ari je dr fariz. kire peng-entri terakhir jugak. tak mention nme aku pon! (ayat2 gila kuasa).
yann, ko jek laa jd presiden. aku dah lame je stuju...
tntg daftar kat finas tu sori ar stuck. tu mmg slh aku sbb tak follow up. nnt aku follow up eh (padahal da 6 bulan miss) ;p

Muse said...

cis! hehe

mega: aku refuse utk jadik presiden. aku cume bleh jd blog founder jek. ape2hal pasal blog, kasik kat aku. tp ape2hal kalo nk wat kelab ni jadik establish ke ape ke, aku kasik kat presiden. amacam? ko nk jadik x?

;P

fariziskan said...

aku sokong!

MeGa said...

aku tanak.x berkelayakan.
still want u ar. xkn nk pilihanraya kot. klu tnye dorg, sume sure nk ko. klu bkn ko presiden, aku kua kpb. erk? gaye mcm org takut jek aku kua kpb.. wahahaha.

aku da ade dlm gov ni even KERANI jek, so papehal aku sng sket kot nk establish pape. tp, TAK MAU presiden ok. aku serius.

tulipbiru said...

cmni nmpk nyer kna wat pilihan raya gak ni..calon2 pilihan kna wat p'sdiaan yerk ;p