Saturday, May 9, 2009

sudah lame dah xde review filem.

ahli2 blog ini sudah lame gamaknya tak tengok wayang dipangung. saya sendiri pun sudah lama tak ke panggung. tak berkesempatan.

jadi bila lagi nak wat review filem ni? takkan semua tak ke panggung. saya tahu ahli2 blog ini suka tengok filem. jadi rajin2 lah wat review lepas tengok filem. tak kesah la tengok kat panggung ke. tengok kt pirate cd ke. download filem ke. yang penting review.

bila dah tengok tu pastikan anda tahu nak review filem macam mana ya.

yeah!

2 bintang:

Muse said...

aduu~ aku x review sbb x pandai~ nnt ade jek org komen ckp aku x sedar simbolik die la, mise en scene die la, ape la...

isk.. ;(

fariziskan said...

yang penting kta cuba beb...dari pada xde langsung...kan?kan?kan?