Tuesday, February 22, 2011

kembor sensiang.



adoih.

david teh 'o' merancang/menjangka yg filem Kembar Siang arahan Dr Hatta Azad Khan akan mencapai box office sprt filem Metrowealth yg lelain...TAPI...kalau dah 15 minit pertama pun dah krroihhh krooihhh...zzZZZzzZZZ nk box office mendernyer....

siyes bosan wei citer ni....aku ni x pandai la nk kritik filem secara ilmiah...tp dr pandangan aku sbg audien, cter ni saaaangat slow berkembang, lawak jer lebih, dan sprt filem2 metrowealth yg lain- bising. terlalu banyak muzik background yg aku rase x perlu pun takpe.....metrowealth ni mmg kaya dgn sound effect kot eh?

hmm....kalo korg nk tgk, tgk la...kalo korg x bole tido la. siyes korg akan tido time tgk cte ni...

sekian, tengkiu.

p/s: better wat cter Kembar Siang ni slot cerekarama kat tv3 la...rugi je buang duit buat filem cam ni...adeh...

0 bintang: