Monday, May 5, 2008

rilek la~

woa.
rase pelik la pulak. tak bangun awal tergesa-gesa untuk ke kelas pn lina.
tak bole nak pegi dining hanya untuk survey lauk, and then beli jugak makanan kat kedai ibu.

eh knape korang sedih-sedih ni... kan blog ni ada. itu la tujuan blog ni dibuat. untuk menyatukan kita, budak 112. walaupun kita ni tak la sehebat mana dalam production macam budak 111 tu.... tapi kita satu.

ehem. tapi kenapalah dah sampai semester enam baru nak sedar benda tu.

6 bintang:

RENhalus~ said...

bagoos ke productn dak triple1??
huhu~

M.U.S.E said...

aku perli lar~

iskh...

mastikus said...

uisy..baguih duk ada..
:P

++MoMenTuM SebuaH UnGu++ said...

erm...
production dorg bagus laaa...
x baek taw..
(selepas ni aku akn dikecam)

RENhalus~ said...

ko nk mati eh, echa...??!
hahaha
terok x aku kecam?
rase dikecam x?
ngehngeh

++MoMenTuM SebuaH UnGu++ said...

series aku rse sgt kecam pabila dikecam oleh ko...